Bfree Foodsin tuotepakettien voittajat!

Arvonta-aika ihanista Bfree Foodsin tuotepaketeista on tullut päätökseensä, ja on tullut aika julkistaa voittajat. Kiitos kaikista herkullisista kommenteista, huomaan että monille maistuvat samat täytteet kuin allekirjoittaneelle, mutta sainpa paljon uusia ihania ideoita kokeiltavaksi! 


Tortillat ja pitaleivät ovatkin mitä parhain herkku isommallekin porukalle, koska niiden sisään sopii melkeinpä mikä vain, joten kaikille löytyy helposti mieluista syötävää. 

Suoritin arvonnan simppelisti silmät kiinni kommenttikenttään tökkäämällä. Yritin käyttää arpojana koiraani, mutta sillä häntä heilui jokaisen kommentin kohdalla. 

 


Koska paketteja on arvottavana vain kolme, piti tuosta ideasta luopua.

Pidemmittä puheitta, paketit Bfree Foodsin gluteenittomia tortillalettuja ja pitaleipiä lähtevät seuraaville kommentoijille:


Kana, salsa, tomaatti ja juusto ainakin.

Tiina
Mukana arvonnassa! Meillä on kaksi moniallergista lasta, joten kaikki tällaiset tuotteet ovat tervetulleita! :) Tätä merkkiä en ole vielä kokeillut.

Villavalkea 
Tänään pistin suuhuni mm. jauhelihaa salsakastikkeella, oliiveja, tomaattia, punasipulia, jalopenoa, kurkkua, paprikaa, päällä sulanutta juustoa ��

Hullutellen


Oikein paljon onnea voittajille! Olen lähettänyt teille erikseen sähköpostia. Toivottavasti pidätte Bfree Foodsin tortilloista ja pitaleivistä (omilla suosikkitäytteillänne!) yhtä paljon kuin minäkin!

Kuulen mielelläni kommentteja mitä piditte, kun olette päässeet tuotteita maistamaan.

 

 
 Ihania herkkuhetkiä voittajille sekä kaikille muille, joita suosittelen ehdottomasti kokeilemaan näitä gluteenittomia uutuuksia!

❤️Sara

Kommentit

Kokeile myös näitä herkkuja!