Lämmin Banoffee-smoothie - and I'm in love! (G, M)

Smoothiet nautitaan yleensä kylminä ja raikkaina, mutta niistä voi yhtä hyvin tehdä myös lämpimiä versioita. Mikä sen ihanampaa, kuin helliä vatsaa ja ajatuksia lämpöisellä aamiaisella talven keskellä! Tämä makea ja kanelinen banoffee-smoothie on yksi suosikeistani, ja se koostuu vain muutamista simppeleistä aineksista, mutta on todellinen ravitseva tehopakkaus.


Kun pakkaat juoman termospulloon, se säilyy lämpimänä myös työmatkan ajan ja toimii näin loistavana eväänä. Kiire ei siis ole pätevä syy unohtaa aamupalaa!


LÄMMIN BANOFFEE-SMOOTHIE
(kahdelle)

1 banaani
3 kuivattua taatelia
1/2dl kaurahiutaleita (tai muita hiutaleita, esim. tattari, kookos, kvinoa...myös mantelilastut käyvät!)
3dl makeuttamatonta mantelijuomaa
1rkl haluamaasi pähkinävoita tai 2rkl pähkinöitä
1tl kanelia
Ripaus vaniljajauhetta
Ripaus suolaa

Kiehauta mantelimaito kattilassa. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita tasaiseksi tehosekoittimella tai sauvasekoittimella. Smoothiesta tulee lusikoitavan paksua, mutta paksuutta voit helposti säädellä nesteen määrää lisäämällä. 

Nauti lämpimänä!


Ihana alku mille tahansa päivälle, tai mitä nautinnollisin annos iltapalaksi. Ravitseva, lämmittävä, herkullinen annos, joka maistuu muuten ihan lämpöiseltä banoffeelta...Jos muuten pidät banoffeesta, kokeile myös herkullista ja hurjan helppoa raakaa banoffee-piirakkaa!

❤️Sara


Kommentit

Kokeile myös näitä herkkuja!