Liput I love me - messuille arvottu!

Kaksi lippua I love me - messuille on nyt arvottu, ja onnekkaiksi voittajiksi päätyivät kommentoijat nimimerkeillä Maija sekä Amelisabeth. Onnettarena toimi sormella osoitus - taktiikalla mieheni.

Saatte liput sähköpostiinne huomenna. Maija, laitatko vielä sähköpostin, johon voin lipun lähettää? Voit pistää sen suoraan sähköpostiini palaute.kotikolo@gmail.com .

Hyvinvointi on todellakin monen tekijän summa, mikä tuli hyvin esiin kommenteissanne. Monella nousi esiin juuri uni, mikä on myös itselleni kärkipäässä ravinnon ja liikunnan ohella. Läheiset ihmiset, onnellisuus ja tasapaino elämän eri osa-alueiden välillä ovat juuri niitä asioita, joilla mieli pysyy positiivisena. Joten naurakaa, nukkukaa, syökää herkkuja, ulkoilkaa, juoskaa, nyrkkeilkää -mikä tahansa on juuri se teidän juttunne, jonka voimin nousette aamuisin iloisena ja innoissanne uudesta päivästä. Koska elämä on aika upeaa, vaikka olisikin harmaata ja sateista.


Enää muutama päivä ihaniin messupäiviin, toivon että sekä te lippujen voittajat että muut uteliaat osallistuvat ja viettävät nautinnollisia, kiinnostavia, inspiroivia päiviä hyvinvoinnin parissa!


Messujen nettisivut löydät täältä, tutustu ohjelmaan jo etukäteen että ehdit osalliseksi juuri sinua kiinnostavista osastoista ja ohjelmasta!

 
Ihanaa viikkoa, ja muistakaa olla lempeitä itsellenne😊

❤️Sara

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kokeile myös näitä herkkuja!