Kirjamessujen liput arvottu!

Kiitos kaikille Kirjamessujen ja Ruoka & viini - tapahtuman lippuarvontaan osallistuneille. Ensinnäkin on aivan ihanaa, että tekin rakastatte lukemista ja kirjoja, ja olette saaneet niistä hienoja, jopa elämää muuttavia kokemuksia. Toiseksi, hymyilytti kovasti huomata, kuinka monelle muullekin Potterit ovat se juttu! Vaikka kirjojen suosio onkin tiedossa, Potter-rakkauden jakaminen on ihan parasta. Lisäksi kommenteissa tuli hyviä uusia vinkkejä itsellenikin. Kirjoista voisikin jauhaa loputtomiin juuri sen takia, että aina löytyy uutta loistavaa luettavaa, johon ei välttämättä olisi itse ilman suosittelua tullut tarttuneeksi.

Kuvan lähteenä Messukeskus

Olisi ihanaa, jos lippuja riittäisi teille kaikille, mutta arpaonni suosi tällä kertaa nimimerkkiä E-S, joka kommentoi 

Mulla antoisimmat kirjat ovat olleet Aila Meriluodon omasta elämästään kertovat teokset osaamatta nimetä jotain yhtä (niiden lukemisesta kun on jo aikaakin). Löydin Meriluodon kirjoituksista kai jotain samaistumispinta-alaa ja sen takia tykästyin niin kovasti. :)
Messulippuvoittoa toivoen!

Onnea, saat kaksi lippua Joilla pääset sekä Kirjamessuille että samaan aikaan järjestettäville Ruoka & viini - messuille! Lipuilla pääsee messuille yhtenä päivänä ajalla 26.-29.10. Laittaisitko minulle sähköpostiosoitteesi, johon voin liput lähettää? Voit lähettää tiedot osoitteeseen palaute.kotikolo@gmail.com .

Ihania hetkiä messuhulinassa, ja mahtavia tulevia lukuhetkiä! Muista käydä myös hakemassa maistiaisia ruokapuolelta!

❤️Sara

Kommentit

  1. Oi ihanaa, kiitos paljon! Huomasin tämän vasta nyt, mutta onhan tässä onneksi vielä 2 Kirjamessupäivää jäljellä. Vastasin viestiisi. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kokeile myös näitä herkkuja!