Ihastuttava makea kaurapuuropannari (G, M)

Rakastan kaikenlaisia puuroja - mitä pidempään ne ovat hautuneet, sitä parempi. Ihanaa vaihtelua puuroille tuovat erilaiset myslit, granolat ja leseiset leivät, sekä tuoreimpana tämä kaurapuuropannari, jossa yhdistyvät sekä puuromaisuus että pannarimaisuus! Ainakin minun tavassani syödä sitä.


Kauralla on vatsaa hellivä vaikutus ja se erittäin ravinteikas vilja. Pidän myös kauran monipuolisuudesta: siitä syntyy sekä makeita että suolaisia herkkuja!


Puuropannari on oiva ratkaisu silloin, kun haluat nauttia aamupuuroa, mutta et pysty ottamaan sitä evääksi. Pannari kulkee helposti matkassa vaikka telttaretkellä yksittäisinä palasina!Tämä ohje mukailee ihanan banaanipuuron ohjetta, koska en saa siitä tarpeekseni! Halutessasi voit käyttää banaanin tilalla muita hedelmiä tai kasviksia, tai esimerkiksi pähkinäjauhoja. Ne voi myös jättää pois, jos haluat pelkistetymmän version.


Tällä ohjeella tulee yksi pellillinen.

MAKEA KAURAPUUROPANNARI


8 kananmunaa
4 banaania
2dl mantelimaitoa tai muuta nestettä
8dl kaurahiutaleita
1rkl kanelia
1/4tl suolaa

Sekoita kananmunat, banaanit, neste ja mausteet tehosekoittimella tai sauvasekoittimella sekaisin. Lisää kaurahiutaleet ja sekoita ne mukaan käsin.Kaada seos uunipellille leivinpaperin päälle ja paista uunissa 200 asteessa 20-30 minuuttia, kunnes paistoksen pinta on kauniin ruskea.
Leikkaa paloiksi ja nauti sellaisenaan tai erilaisten päällysteiden kanssa. Tähän makeampaan versioon käytin pähkinävoita ja omenasosetta - ja päälle kannattaa kokeilla myös chia-hilloa.

❤️Sara


Kommentit

Kokeile myös näitä herkkuja!