Ihana yllätyslahja itselle tai lahjaksi - Bestbites-yllätysboksi!

*Yhteistyössä Bestbites Oy

Minulla oli eräänä arki-iltana kiire polkea töistä kotiin, sillä lähikaupan pakettiautomaatissa odotti yllätys - nimittäin Bestbites-yllätys! Laatikollinen täynnä laadukkaita kuivaelintarvikkeita, jotka ovat luomua, ekologisia, kasviperäisiä, reilua kauppaa ja hurjan monikäyttöisiä. Olin hurjan innoissani saadessani mahdollisuuden testata tuota hauskaa palvelua. Jekkuna on, että paketin sisältöä ei tiedä etukäteen. Ymmärrätte varmaan, miksi minulla oli kiire avaamaan sitä!

Sain paketin käsiini juuri muuton keskellä. Uudessa kodissa kaikki tavarat odottivat purkamista laatikoissa, ja kaapit huusivat tyhjyyttään. Sitäkin mukavampaa saada helpolla ihan oma tuotepaketti lähikaupan pakettiautomaatista!

Mikä on Bestbites?
  
Bestbites Oy on kirkkonummelainen perheyritys, joka on erikoistunut laadukkaiden, kiinnostavien ja ajankohtaisten elintarvikkeiden postimyyntiin. Nettisivuillaan Bestbites kertoo haluavansa tuoda tuotteet lähelle kuluttajaa edulliseen hintaan. Tuotteet ovat kaikki kasviperäisiä. Yritys lupaa, että tuotteiden pakettihinta on aina edullisempi, kuin jos ostaisit kaikki tuotteet erikseen. Ja samalla säästyy huimasti aikaa!

Bestbites onkin loistoapu etenkin kiireisille, sillä pakettiin on kerätty monipuolinen setti tuotteita, joita joutuisi muuten hakemaan useasta eri kaupasta. Ihana yllätyspaketti, joka kannustaa kokeilemaan uutta ja tutustuttaa elintarvikkeisiin, joita ei välttämättä itse osaisi tulla valinneeksi.

Paketin sisältö vaihtelee teemoittain. Aiempien pakettien sisältö on nähtävissä erillisellä nettisivuilla, ja sivuston selailu kasvattikin odotuksiani aika lailla. Seuraavien pakettien teemat ovat myös nähtävissä, mutta kuten sanottu, tarkempi sisältö jää vielä yllätykseksi.

Paketista löytyi...

Ensimmäinen pakettini oli leivonta-teemalla. Heti alkuun tunnustan yhden mokan: en ollut tajunnut pyytää erikseen gluteenitonta pakettia. Koska KYLLÄ, Bestbitesilta saat tilattua minkä tahansa paketin myös gluteenittomana!

Täytyy sanoa, että leivonta-aiheinen tuotesetti ei-gluteenittomana hieman kauhistutti, mutta aivan turhaan, sillä paketin sisältö oli juuri niin ihana kuin olin odottanutkin.  


Leivontasetistä löytyi hauska satsi erilaisia leivonnassa ja makeassa herkuttelussa hyödynnettäviä tuotteita. Vaikka en ollut itse huomannut pyytää gluteenitonta pakettia, kaikista tuotteista vain yksi oli gluteenipitoinen ja näin ollen minulle mahdoton hyödyntää. Se on aika hyvin se!

Tuotteet tarkemmin ottaen

Tarkemmin katsoen tuotteita tuli yhteensä 11 kappaletta. Tarkemmat tiedot tuotteista löydät täältä. 

Lempeät leivonnaiset - boxissa oli 

kylmäpuristettua sitruunarypsiöljyä

luomu tattarihiutaleita sekä kvinoajauhoa

kookossokeria sekä kaakaojuomajauhetta (nam!)

muffinivuokia ja silikoninen pullasuti

immuniteettia vahvistavaa teetä sekä kurkku-minttu hiilihappolimu

Myllärin mokkapala-aines (se ainoa gluteenituote) sekä papupastaa
Moni tuotteista olivat minulle ennestään tuttuja, mutta sitäkin tarpeellisempia, sillä lisää saa olla etsimässä jatkuvasti. Ja täytyy sanoa, että tuo silikoninen pullasuti on ollut jatkuvassa käytössä heti saapumisensa jälkeen!

Tuotteiden käyttö

Bestbites-boxin kaikki tuotteet ovat hyvin säilyviä, eivätkä vaadi kylmää, joten niihin ehtii tutustua rauhassa ja kokeilla monenlaisia leivontaherkkuja. Muffinivuokien ollessa osana pakettia, muffinien leipominen tuntuu itsestään selvältä. Tattarilla, kvinoalla, kookossokerilla ja kaakaojauheella valmistettuna muffineista tulee paitsi herkullisia, myös ravitsevia ja terveellisiä. Mainioita ihan vaikka välipalaksi.

Papupasta on yksi omista suosikeistani, sillä se ei ole pelkkää tyhjää energiaa vehnäpastan tavoin, vaan täynnä ravintoa ja samalla täyteläistä makua. Mokkapala-aineksetkaan eivät menneet hukkaan, kun ne lahjoitti eteenpäin - näin sain samalla ilahduttaa muita! Mokkapalat sopivat muuten loistavasti vaikka lasten leivontaharjoitteluun, sillä niihin tarvitsee lisätä vain munat, vettä ja rasvaa. Näin saadaan kaikenkokoiset innostumaan leipomisesta. Tai kuten ystäväni asian ilmaisi, mokkapala-ainekset ovat hänen leivontakykyjensä maksimisuoritus.

Bestbites-boxin tilaus

Bestbites toimittaa paketit kuukausittain, ja niitä voi tilata kerralla yhden tai useamman. Mitä useamman kerralla tilaa, sitä edullisemmaksi paketit tulevat. Paketteja ilmestyy kymmenen vuodessa, ja voit tilata ne koko vuodeksi kerrallaan. Yllätyspaketti on myös loistava lahjaidea, jolla ilahduttaa lähimmäisiä ja saada vipinää eri keittiöihin.

Boxin sisältöä ei tosiaan kerrota etukäteen, mutta ensimmäistä boxia tilatessasi voit saada käsiisi sillä hetkellä myynnissä olevan setin - mikäli niitä on vielä jäljellä. Jos siis ehdottomasti haluat juuri Lempeät leivonnaiset - boxin, pidä kiirettä tilauksen kanssa! Seuraavat boxit ovat teemoiltaan Maukkaimmat vegeruuat sekä Bestbites of Finland, satavuotiaan Suomen kunniaksi.

Yksi boxi maksaa 44,90€/kpl, kolme boxia 38,90€/kpl, kuusi pakettia 36,90€/kpl ja niin edelleen. Bestbites-boxi on helppo tilata ja se saapuu lähimpään SmartPost-automaattiin tai Postin toimipisteeseen. Toimitustavoista voi myös neuvotella tarpeen vaatiessa erikseen.

Nyt sinä voit piristää omaa arkeasi ja tilata yllätysboksin etuhintaan, sillä koodilla SARANKOTIKOLO 10 saat 10% alennusta ensimmäisestä tilauksestasi. Alennus koskee niin yhtä kuin useampaa boxia, jotka tilaat samalla kertaa. Bestbitesin nettikauppaan pääset suoraan tästä.

Haluatko kokeilla jotakin uutta? Valitsetko kaupasta aina kiireessä samat tuotteet? Arvostatko laatua, eettisyyttä, puhdasta ruokaa? Bestbites-boxi on juuri sinulle. Piristä omaa arkeasi, leikittele keittiössä, maistele ennakkoluulottomasti uutta ja nauti terveellisistä, makeista, aidoista mauista hyvällä omallatunnolla!

Minä jään odottelemaan innolla seuraavaa vege-aiheista laatikkoani!

❤️Sara


Kommentit

Kokeile myös näitä herkkuja!