Pirteä aamujuoma vihreästä teestä

Melko usein vaihdan kahvin teehen, ja teetä litkin helposti monta kuppia päivässä. Kesä on nyt tehnyt siihen pienen tauon, vaikka eihän tässä helteistä voi puhuakaan, niin keho tuntuu kaipaavan koko ajan enemmän vain viileää ja raikasta lämmittävien ruokien sijaan.


Koska aamukahvia voi tuunata mielettömän herkulliseksi juomaksi, miksipä ei teelle voisi tehdä samaa. Tämä on loistava vaihtoehto kuumalle aamujuomalle, ja varteenotettava vaihtoehto myös silloin, kun kaipaat jotakin smoothiemaista, mutta kevyempää. Ainakin omat smoothieni ovat nimittäin useimmiten melko paksua tavaraa.VIHREÄ TEE AAMUJUOMA


3dl keitettyä vihreää teetä, maustettu tai maustamaton
1dl kookosmaitoa
1tl hunajaa
1/2 sitruunan mehu
~1cm pala tuoretta inkivääriä
1 pieni purkki säilykeananasta
3 jääpalaa (ei pakollinen)

Hauduta tee normaalisti. Voit antaa sen jäähtyä hetken - teellä siihen ei mene kauaa, tai jos et malta odottaa, lisää sekaan tilkka kylmää vettä.Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimella täydellä teholla. Jos haluat vaahtoavan koostumuksen, pidä konetta päällä muutama minuutti.
Kaada juoma lasiin, laita halutessasi lisää jääpaloja sekaan ja aloita päivä raikkaalla, puhdistavalla, piristävällä teejuomalla!

❤️Sara


Kommentit

Kokeile myös näitä herkkuja!