Vihreä kasviskeitto (G, M, V)

Sosekeitoilla päivän kasvismäärää saa helposti kasvatettua, ja vihreällä kasviskeitolla nimenomaan niiden vihreiden kasvisten! Kesäkuumalla ei välttämättä maistu lämmin keitto, mutta tämä vihreä ihanuus on tarpeeksi kevyttä ja raikasta myös kesäilmoille.


Nopea ja erittäin terveellinen ateria, josta keho kiittää!


VIHREÄ KASVISKEITTO


1 kokonainen parsakaali
1 kukkakaali
1 kokonainen kesäkurpitsa 
150g pakastepinaattia tai litran verran tuoretta
4dl kookosmaitoa
1dl vettä
2dl cashewpähkinöitä
2dl vihreitä papuja
3rkl sitruunamehua
1 sipuli
4 valkosipulinkynttä
1rkl kuivattua basilikaa tai kämmenellinen tuoreita lehtiä
Ripaus valkopippuria
Ripaus mustapippuria
Suolaa

Pilko kasvikset pienemmäksi ja keitä kattilassa kypsäksi. Soseuta kasvikset tehosekoittimella tai sauvasekoittimella. Lisää pinaatti, pähkinät ja nesteet, ja soseuta uudelleen.



Kiehauta keitto nopeasti, ja anna hautua miedolla lämmöllä noin vartti. Lisää mausteet ja sekoita.



Todella herkullista - myös heille, jotka vierastavat vihreää ruokaa!

❤️Sara


Kommentit

Kokeile myös näitä herkkuja!