Täydellisen mehevät porsaan ribsit crock-potissa

Haudutuspata on kuin tehty juuri ribsejä varten. Niiden kypsyminen vaatii kärsivällisyyttä ja aikaa, eikä uunia välttämättä halua jättää koko päiväksi yksinään päälle. Ribsit on todella kätevä pilkkoa haudutuspataan ja jättää sinne muhimaan koko päiväksi - ja illalla liha suorastaan sulaa luista irti.


Ribseistä saa vähällä vaivalla maistuvan aterian isommallekin porukalle, ja esimerkiksi mökillä valmistettaessa ne voi jättää rauhassa muhimaan ja keskittyä itse muihin asioihin, kuten ulkoiluun, köllöttelyyn, lukemiseen tai ihanaan seuraan. Liha valmistuu kuin itsestään, eikä tarvitse huolehtia kuin lisukkeista. Kokeile esimerkiksi tarjota yrttiperunoiden ja pikamajoneesin tai papusalaatin  kanssa.

Mielettömän herkullinen ateria! Tätä mureampaa ei voi liha olla.

PORSAAN RIBSIT CROCK-POTISSA

(neljälle)

2kg porsaan maustamattomia ribsejä
1dl vettä 
0,5dl tamarisoijakastiketta (tai muuta gluteenitonta soijakastiketta)
0,5dl omenaviinietikkaa
1tl dijonsinappia
3rkl + extraa lihan pinnalle cajunmaustetta
2rkl sipulijauhetta
1rkl valkosipulijauhetta
1rkl meiramia
0,5tl chilijauhetta

Pilko ribsit pienemmiksi osiksi ja levitä niiden pintaan kauttaaltaan cajunmaustetta. Jos cajunmaustetta ei ole, tee oma sekoitus paprikasta, juustokuminasta ja sipulijauheesta. Pinoa ribsit crock-potin kulhoon.Yhdistä muut ainekset kattilassa ja kiehauta seos. Anna kuplia miedolla lämmöllä muutama minuutti.


Kaada kastike crock-pottiin lihojen päälle, ja laita pata päälle. Hauduta lihoja ykköslämmöllä 8-10 tuntia.Jos haluat, voit käyttää valmiit ribsit vielä nopeasti grillin tai 250 asteisen uunin kautta.


Mehevää, täydellisen mureaa ja supermaukasta lihaa! Erinomainen valinta juhannuspöytään, tai kokeilun arvoinen muihin ihaniin kesäpäiviin.

Toivotan kaikille upeaa juhannusta! Vaikka puhutaan keskikesän juhlasta, tästä se kesä vasta alkaa!

❤️Sara

Kommentit

Kokeile myös näitä herkkuja!